پاروا ویروس نظیر بسیاری دیگر از بیماری های ویروسی درمان مستقیمی ندارد. در حقیقت با درمان حمایتی و جلوگیری از بروز عفونت باکتریایی سعی می شود به حیوان کمک شده تا بتواند با بیماری مقابله کند.
در صورتی که بیماری به سرعت تشخیص داده شود و پروتکل های درمانی به دقت و منظم انجام گیرد شانس درمان تا ۷۵ درصد می تواند افزایش یابد. دامپزشک با سرم تراپی دهیدراتاسیون را برطرف کرده و سطح الکترولیت ها را تنظیم می کند. دارویی برای جلوگیری از استفراغ به همراه آنتی بیوتیک تجویز می نماید.

تشخیص سریع پاروا ویروس بسیار بسیار اهمیت دارد. اولین علامت بیماری در واقع نه اسهال هست و نه استفراغ. بلکه اولین علامت حیوان بی اشتهایی است. با توجه به اینکه توله ها اشتهای بالایی در خوردن غذا دارند، لازم هست هرگونه بی اشتهایی در حیوانات جوان جدی گرفته شود.

پیشگیری

تنها راه پیشگیری از این بیماری واکسیناسیون صحیح می باشد. واکسیناسیون باید بسته به پروتکول آن واکسن حداقل 2 تا 3 بار انجام شود. حیوان در سنین ۶، ۹ و ۱۲ هفتگی باید بر علیه این بیماری واکسن شود و حداقل تا ۲ هفته بعد از واکسن سوم به مکان های پر خطرتر تردد نداشته باشد.

پاروا ویروس

مراقبت های بعد از بیماری

بعد از گذرندان بیماری و حصول بهبودی با دامپزشک خود برای تقویت وضعیت بدنی حیوان مشورت کنید. نکته بسیار مهم این است که کلیه وسایل و محیط زندگی او باید با یک ماده ضدعفونی کننده موثر بر علیه این ویروس ضدعفونی بشود. خود حیوان نیز لازم هست دوبار شسته شود تا ویروس هایی که در زیر شکم، انگشت ها، نواحی مقعد و غیره وجود دارند رقیق شده و حیوان شما باعث انتقال بیماری به بقیه سگ ها نشود.

محصولات مرتبط

غذای نرم توله سگ

غذای نرم توله سگ

خمير مولتي ويتامين دايجست پلاس تقويت كننده سيستم گوارشي

خمير مولتي ويتامين دايجست پلاس تقويت كننده سيستم گوارشي

دستمال مرطوب